Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Uppgradera CrashPlan 3.x innan den 30 mars 2016

Utvald bild

CrashPlan version 3 – End of life
I enlighet med Code42’s Product Life Policy, kommer support och underhåll av CrashPlan PROe 3.x upphöra efter den 30 mars, 2016. Vi rekommenderar att ni snarast uppgraderar till version 4.3.4.1 eller senare, för att erhålla kontinuerlig support och bästa funktionalitet.

Kostnadsfri uppdatering
Alla kunder som har ett aktivt underhållsavtal eller aktiva årslicenser kan uppgradera utan extrakostnad. Läs här om hur ni uppgraderar er miljö. Önskar ni konsulthjälp för att uppgradera er CrashPlanmiljö ber vi kontakta vår support.

Är era licenser inte uppdaterade?
Har ni inte ett aktivt underhållsavtal ber vi er kontakta vår orderavdelning för förnyelse av underhållsavtalet, kostnaden för ett förnyat underhållsavtal är lågt.

Varför uppgradera?
För det första – CrashPlan är verkligen värt att hålla uppgraderad. Eftersom du bara behöver uppgradera servern – klienterna uppdaterar sig själva – så är det enkelt att uppgradera CrashPlan. Dessutom kan du dra nytta av av all den utveckling som Code42 lägger ned på CrashPlan. Faktum är att den senaste versionen av CrashPlan ställer mindre krav på klienten än vad tidigare versioner gjort eftersom man gjort sig av med behovet av Java i klienten. Just att uppgraderingen sker helt automatiskt är arbetsbesparande – du behöver inte göra något, CrashPlan-klienten uppgraderar sig själv när så behövs – enkelt och smidigt.

Uppgradera till version 4 eller 5 – vad är skillnaden?
Så är då skillnaderna mellan version 4 och version 5? Vi har gjort en sammanställning av nyheterna i respektive version, du hittar dem här:
Nyheter i CrashPlan 4
Nyheter i CrashPlan 5

Jo, så var det en sak till – numera kallar Code42 sin produkt för Code42 Platform, så det borde står Nyheterna i Code42 Platform version 5.

otc xanax pills for sale online


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail