Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

TextExpander

Utvald bild

Ofta skriver jag samma text om och om igen – det kan vara villkor, en produktbeskrivning, hur man hittar hem till mig etc. Det blir mycket skrivande helt enkelt – eller snarare; Det kunde bli mycket skrivande om jag inte hade TextExpander.

Med TextExpander kan jag spara undan långa texter som jag sedan hämtar genom att trycka en tangentkombination på min dator. T.ex. när jag trycker tangenterna kcc – så expanderas detta till Kerio Connect. När jag skriver kct, så expanderas det till Kerio Control – jag tror att du förstår…

Men det stannar inte vid enkla förkortningar, utan kan vara lite mer omfattande som hela villkorstexter, HTML-kod, kommandon i Terminal på Mac OS X etc. Det går till och med att skapa flöden där jag matar in text på tomma utrymmen så här:

Hej <fyll i Namn>,
tack för du hör av dig om <fyll i Produkt>!
Just nu har vi ett erbjudande om etc.etc.

10mg zolpidem rezeptfrei online

När du använder TextExpander på detta vis, så öppnas ett fönster och du ombeds fylla i Namn och Produkt – sedan skriver TextExpander resten av texten automatiskt!

Om du inte redan använder TextExpander, så föreslår jag att du prövar det idag – du kommer garanterat spara mycket tid! I bilden ovan ser du en smart finness i TextExpander – en sammanställning av hur mycket tid du sparar med beroende på hur snabbt du skriver. Som du ser har jag sparat över 90 timmar på 3 månader med TextExpander. Det motsvarar 2 arbetsveckor!

Sist men inte minst – du kan installera TextExpander på din iPhone eller iPad och synka din förkortningar mellan dator och iOS-enhet.

Använd denna länk för att pröva TextExpander!


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
2015-11-04