Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Optimera antispam i Kerio Connect

Utvald bild

Nu i höst lanserades Kerio Connect 9.2 som kombinerar Kerio Antispam med Baysian spam filter. Kombinationen gör att Kerio Connect både lär sig av vad du som användare markerar som spam och vilka servrar runt om i världen som skickar spam.

För att kunna kontrollera att ni verkligen har aktiverat båda antispamfunktionerna i Kerio Connect skall ni först logga in på Kerio Connects administrationskonsol, och välja kugghjulet till vänster och sedan välja Skräppostfilter. Välj sedan fliken för Kerio Anti-spam och kryssa för Aktivera avancerat filter från Kerio Anti-spam samt Använd skräppost-lärande Bayesiskt filter.

Det går att ytterligare finjustera antispaminställningarna, vilket Kerio har skrivit en kunskapsartikel om – läs den här.
Så, se till att uppgradera er, och era kunders, Kerio Connect till version 9.2 så att  den automatiskt uppgraderas med Kerio Antispam när underhållsavtalet förlängs, och se till att spamfiltret är rätt inställt enligt beskrivningen ovan så kommer ni ha den bästa antispamfunktion någonsin i Kerio Connect.

http://somnifere.info/modafinil-prix
http://somnifere.info/tramadol-100mg


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail