Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Migrera enheter

teaser-crashplan-usp2

Gör det enkelt att flytta användardata från en enhet till en annan — blixtsnabbt!

Produktivitet för IT-avdelningen – Migrera snabbare
Låt inte vardagens arbetsflöden bromsa er. Minska tiden för att migrera en dator från 3 timmar till 30 minuter så att ni gå vidare snabbare.

Migrering
När en användare erhåller en ny dator behöver detta i princip inte innebära något avbrott i användarens rutiner. Gör som en mängd Code42-kunder; minska tiden till 30 minuter för att gå från en gammal dator till en ny.

Distansarbetare – som inte kan lämna in sin dator till IT-avdelningen – kan själva utföra migreringar tack var en enkel snitslad bana, och på så vis själva hantera flytten till en ny dator.

Användaren har full tillgång till sin dator och kan fortsätta arbeta under tiden som filer och dokument överförs till datorn.

Ändra era befintliga arbetsflöden för migrering
Se till att alltid vara förberedd på att utföra migreringar genom en automatisk, kontinuerlig klientbackup. Code42 tillhandahåller återställning i realtid av enstaka dokument och ser till att snabbt komplett återställa en dator.

Katastrofåterställning
Se till att vara redo för oplanerad migrering om en dator havererar eller stjäls. Ni kommer kunna återställa alla data som skapats fram till några minuter före katastrofen, tack vare deduplicering och användarspecifika backuparkiv.

Migrering via självbetjäning
Spara IT-resurser genom att låta användarna följa Code42’s inbyggda migreringsguide och på så vis helt utan assistans migrera sina data till en ny dator.

Backup av användarprofilen
Eftersom migrering med Code42 återställer såväl data som användarprofilen på nya Windowsenheter, behöver ingen omkonfigurering ske. På så vis känner användaren igen sig även efter byte av dator.

Migrering mellan plattformar
Code42 tillåter även migrering mellan plattformar, så att det blir enklare för er att låta användarna själva välja vilken typ av dator de skall använda.

Länkar

Case study

Läs pdf:en här »

Tech Guide

Läs pdf:en här »

Case study

Läs pdf:en här »


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail