Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Kerio Connect med nytt tillägg mot spam

Utvald bild

Den 14 april lanserade Kerio den senaste versionen av Kerio Connect med en riktigt intressant nyhet för dig som drabbas av mycket spam.

Kerio Connect har redan från början ett grundläggande spamskydd som bygger på öppen källkod – SpamAssasin. SpamAssasin gör för det mesta ett bra jobb med att hålla borta spam från dina brevlådor, men det kan ändå hända att avancerade ”spammare” utnyttjar luckor i den öppna källkoden vilket kan leda till att du erhåller en hel del spam.

Problemet med spam är inte bara att det skräpar ner inkorgen i din epost; spam används även för att leda dig till malware och skadlig kod som, när du öppnar eller klickar i spammeddelandet. Detta kan i värsta fall leda till att din dator fungerar dåligt eller till och med krypteras med så kallad ransomeware.

Kerio har därför tagit konsekvenserna av detta och med den senaste versionen av Kerio Connect, lanseras Kerio Antispam – ett  avancerat spamskydd licensierat från BitDefender, ett ledande företag inom området spam- och virusskydd.
Med  Kerio Antispam använder sig av BitDefenders globala nätverk som, via matematiska heuristiska modeller, gör jämförelser av checksummor och signaturer för att avgöra vad som är spam eller inte, och på så vis se till att hålla slammängderna t på en minimal nivå. Bitdefenders teknik har vunnit ett stort antal  utmärkelser de senaste åren för att vara marknadens bästa skydd mot spam och så kallad fishing.

Kerio Antispam är ett tillägg till Kerio Connect som ni lägger till på er Kerio Connect server via en aktiveringslicens. Inga ändringar av inställningar behöver göras – uppgradera bara er Kerio Connect Server till version 9.0.3 och köp tillägget. Resten sköter sig självt.

Låter det intressant?
Köp Kerio Antispam via er Kerio Partner, eller direkt från vår webbshop. Fram till den sista juni är introduktionspriset SEK 70.


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail