Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Har ni den senaste versionen av CrashPlan?

Visst håller ni er backup uppdaterad

Eftersom du redan har CrashPlan behöver jag inte berätta om fördelarna med att ha backup, jag vill istället berätta om fördelarna med att ha er CrashPlan uppdaterad till den senaste versionen:

För det första – Kostnadsfritt
Om du har en Årlig användarlicens (sk Annual License) eller ett aktivt underhållsavtal av CrashPlan, så är alla uppdateringar kostnadsfria.

För det andra – Stöd för nya OS-versioner
Code42, utvecklarna av CrashPlan, har som mål att ha stöd för den senaste versionen för de operativsystem som CrashPlan stöder: Windows, Mac, Linux, iOS och Android. De säger till och med att de skall stödja nya versioner från den dag de släpps från respektive utvecklare. Detta innebär att om du lever på ”the cutting edge”, och installerar nya versioner från samma dag de släpps från Google, Microsoft och Apple – så kan du se till att ha en fungerande backup med CrashPlan.

För det tredje – Förbättringar
Ibland händer det att Code42 uppdaterar en funktion i CrashPlan som gör att produkten blir lite bättre; det kan röra sig om allt från en uppdatering av en översättning till snabbare återställning av data. Genom att hålla CrashPlan uppdaterad kan du vara säker på att alltid ha den bästa versionen av CrashPlan.

För det fjärde – Nya avancerade funktioner
Du kanske tänker att backup är backup och det kan väl inte vara så mycket mer? Code42 utvecklar hela tiden produkten med nya funktioner. Det är funktioner som att hämta dokument från din backup till din platta eller mobil, återställa datorn efter en ransome attack, överföra data till en ny dator, underlätta vid flytt från en version av operativsystemet till den senaste versionen eller ta fram en rapport över antal återskapningar som gjorts det senaste kvartalet. Allt detta är funktioner som ingår i den, i skrivande stund, senaste versionen av CrashPlan.

För det femte – Support upphör och ni kan inte utöka antal användare
Code 42 support policy innebär att de erbjuder support för den innevarande och den föregående versionen av CrashPlan. Det innebär i skrivande stund att de ger support på version 4 och 5. Det kan även innebära att ni inte kan utöka er licens med fler användare, om ni inte har någon av de två senaste versionerna.
Så, se alltid till att vara uppdaterad till någon av den senaste eller näst senaste versionen så att ni kan vara säkra på att ni kan erhålla support och lägga till ytterligare användare.
Du kan läsa mer om Code42’s supportpolicy här.

generic cabergoline for sale
buy letrozole pills 2.5mg without prescription

 

 


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail