Moreware AB | Smarta tips för smarta produkter

Statusuppdatering – Kerio fortsätter att vara innovativa

Utvald bild

Vi är bara en månad in i 2016, och redan har Kerio lanserat en rad produktnyheter:

Kerio Connect fick förra året en ordentlig uppdatering av webbgränsnittet, stöd för internets nya standard IPv6, filtrering av medelande på servernivå, uppdatering på distans med mera. Som vanligt är många uppdateringar sånt som administratörer mest har glädje av, men webbgränssnittet är verkligen något man som användare snabbt lär sig uppskatta.

I år har Kerio redan annonserat en stor nyhet – du kommer kunna prenumerera på Kerio Connect som molntjänst – dvs du kommer inte behöva investera i någon hårdvara eller underhåll av system och hårdvara; allt detta sköts av Kerio. Tjänsten är för tillfället enbart tillgänglig i USA, men vi räknar med att snart ha den tillgänglig även här i Sverige.

Kerio Control 9.0 släpptes i slutet av December 2015 och samtidigt lanserades den nya brandväggen NG100 som speciellt utformad för dig som arbetar hemma eller har ett litet kontor. Nu i början av 2016 har Kerio lanserat ytterligare två brandväggar NG300 och NG 500, som är avsedda för större installationer – läs gärna mer om dem här.

Bland nyheterna 2015 är nog MyKerio den i mitt tycke mest intressanta, eftersom den förenklar administration och underhåll av flera brandväggar från ett gemensamt gränssnitt där du kan ändra inställningar, lägga till användare och uppdatera Kerio Connect. Läs mer om MyKerio här.

SamePage utvecklas mot en alltmer fullfjädrad plattform för samarbeta samt synkronisering och delning av dokument. Förra året tillkom en mängd funktioner där administrationsfunktionen var den viktigaste som jag ser det – för mig är administration av de produkter vi representerar oerhört viktigt eftersom bra administrativa verktyg är avgörande för om ett verktyg blir långlivat i en organisation eller ej.

I år har SamePage redan begåvats med en Chat-funktion, kalenderintegration och smidigare navigering mellan olika projekt. Har du inte testat SamePage ännu, föreslår jag att du genast tecknar upp dig och dina kollegor för en test.

Till sist har vi Kerio Operator – Kerios digitala telefonväxel ( eller VOIP-växel som det heter ). Kerio Operator har även den uppdaterats med nya funktioner, den senaste uppdateringen kom den 15 januari 2016, och innehåller bland annat videochat och samtalsdirigering – en oerhört viktig funktion för er som ringer mycket till olika länder rummet om i världen.

Som du ser; Kerio ligger inte på latsidan, och under 2016 har de lovat ytterligare spännande och praktiska tillägg till de olika produkterna – Jag kan inte vänta på att ta del av allt spännande som kokas ihop i Kerios utvecklarverkstad!

//Jörgen

buy anastrozole online pharmacy


Dela denna artikel

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail