Kerio Workspace

Kerio Workspace är död - länge leve Samepage

Det är med sorg i hjärtat vi måste meddela att Kerio har beslutat sig för att sluta utveckla Kerio Workspace. Den version som just kommer lanseras - version 2.1 - kommer bli den sista revisionen av Kerio Workspace.
Kerio Workspace lanserades i mars 2011, och var en lovande produkt, men knappast användbar i ett professionellt sammanhang. Sommaren 2012 lanserades version 2.0, som visade sig vara riktigt användbar och med en potential att bli mycket bättre.

Nu har dock Kerio bestämt sig för att sluta utveckla Kerio Workspace i sin muvarande form och istället fokusera på att göra en molnbaserad variant av Kerio Workspace som de väljer att kalla Samepage.
Du som är intresserad av Samepage kan provköra den här.

Du som är Kerio Workspace-kund kan fortsätta att använda den, och kommer erhålla den nya versionen när den släpps. Kerio Workspace 2.1 komer att sportas fram till sista februari 2013, men några nya licenser av Kerio Connect kommer vi inte kunna sälja.

Kerio Workspace 2.0 lanseras

Idag lanserade Kerio en massiv uppdatering av Kerio Workspace - serverprogrammet som gör det möjligt att samarbeta via dokument. Den i mitt tycke mest spännande funktionen är synkronisering av dokument mellan Kerio Workspace-användare - detta innebär att Kerio Workspace kan användas som en slags företagsanpassad DropBox.
ska0308rmavbild-2013-01-30-kl.-15.04.29
Den nya versionen av Kerio Workspace finns att hämta på Kerios hemsida.

Kerio Workspace lyfter samarbete till en högre nivå

Hur ofta har det hänt att du fått med dig en gammal presentation, kalkyl eller beskrivning - upptäckt det för sent för att sedan behöva återkomma med den senaste uppdaterade versionen?
Det är slut med det nu, för Kerio tänker lösa det med Kerio Workspace...
Läs mer...